Filiz sufera in tacere! Afla ce decizie neasteptata va lua Baris, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(9)

Filiz sufera in tacere, insa gandul ca a facut ceea ce trebuia pentru ca familia sa ramana unita o determina sa isi infrunte destinul.

Decizia lui Filiz de a ramane casatorita cu Cemal il socheaza pe Baris. Filiz, care s-a vazut nevoita sa renunte la dragostea ei pentru a-si pastra fratii alaturi, face fata cu greu despartirii de Baris. Dezamagit peste masura de hotararea femeii iubite, Baris renunta la Filiz.


Filiz sufera in tacere, insa gandul ca a facut ceea ce trebuia pentru ca familia sa ramana unita o determina sa isi infrunte destinul.
Dupa despartirea de Filiz, Baris este de negasit. Chipesul tanar va lua o decizie neasteptata.

Tufan reuseste sa divorteze de Ferda, sotia “plimbareata”, insa problemele pe care aceasta i le-a pricinuit si, de pe urma carora el si Tulay au de suferit, nu mai contenesc.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fratii Elibol sunt pusi in fata altei situatii dificile. Yeliz, fiica cea mare a lui Fikri, este protagonista unui scandal de proportii, cu repercursiuni grave pentru fratii sai vitregi.

Din cauza anturajului dubios pe care il are, femeia expune intreaga familie Elibol la pericole uriase.