Filmarea reala cu Mario Fresh si Jador in timp ce sunt agresati in parcarea unui club!

Author: O.P.
Actualizat: 15 iun 2020, 12:45

Mario Fresh si Jador au avut parte de un incident neplacut la mare, in acest weekend.

Presa vuieste despre bataia pe care Jador si Mario Fresh au incasat-o la mare, in Mamaia, duminica dimineata. Cei doi, inpreuna cu mai multi prieteni, au petrecut o noapte linistita in mai multe cluburi din Mamaia, insa lucrurile s-au schimbat spre dimineata, cand Mario si Jador au fost atacati de niste necunoscuti, la iesirea dintr-un club.

Jador a spus motivul pentru care au luat bataie

" Am vazut si eu stirile! Se exagereaza foarte mult! Se da cu presupusul, cam cum ar fi fost! Nu! Am fost atacati de niste straini! Au venit peste noi, sa ne ia! Ca asa au vrut ei, ca nici noi nu stim de ce! Asa s-a intamplat!", a spus Jador, intr-un InstaStory.

Potrivit unor surse din anturajul lui Jador, se pare ca intregul scandal ar fi izbucnit in momentul in care niste fete i-ar fi cerut artistului sa faca niste poze cu ele.

Jador le-ar fi refuzat din cauza faptului ca era foarte obosit.

Refuzul lui Jador i-a infuriat pe baietii care insoteau fetele, motiv din cauza caruia acestia au decis sa ii aplice o corectie concurentului de la Puterea Dragostei.

Filmare reala din parcare, cu Jador si Mario Fresh

Iata singurele imagini din noaptea conflictului. Se vede clar cum mai multi indivizi ii urmaresc pe Mario Fresh si pe Jador pana in parcare si cum de acolo incepe o incaierare in toata regula.

Urmariti totul in videoul de mai jos, facut de Cancan.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cum a reactionat Livian dupa ce s-a spus ca are o relatie cu Renata: "N-aveti educatie de loc!"

Citeste si: Reactia lui Bogdan Mocanu cand a aflat ca Jador a fost batut: "Nu mai ies singur niciodata!"

Citeste si: Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, viata dupa despartire! Iata cum a fost surprinsa tanara, in acest weekend, luand masa la un restaurant de lux din Londra!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.