Filmari intime cu Andreea Pirui! Blonda a recunoscut: "Le-am vazut si eu"

Autor: A.I.
Actualizat: 26 ian 2021, 12:10

Filmari intime cu Andreea Pirui au aparut pe internet. Blonda a rupt tacerea in legatura cu filmarile si a recunoscut ca le-a vazut si ea.

”Ce să mai spun, am văzut și eu filmările”, a declarat Andreea Pirui pentru Wowbiz.ro

”Am văzut filmările, cu atenție, și sunt sigură de un lucru: nu sunt eu. Măcar că eu nu am tatuajele acelea. Oricum, sunt foarte deranjată că se folosesc de numele meu ca să își promoveze filmele acelea, dar nu știu cum să procedez pentru a scoate imaginile acelea din online. Oricum, nu sunt eu, ar fi fost culmea să fiu filmată în asemenea momente”, a mai declarat blonda pentru aceeasi sursa.

Andrea Pirui a vorbit si despre emisiunea in care ea si Denisa au aparut la "Puterea dragostei" dupa ce consumasera alcool.

„Înainte de emsiune toți concurenții au consumat câte un pahar. Și cam asta a fost, nu e gaură în cer. Nu am fost moarte de bete nici eu nici Denisa. Am fost și obosite, stresate, nervoase, nu vreau să scot în fața nimănui, doar vă spun adevărul.

Așa că nu mai judecați de acasă. De acasă se vede altceva. Și după, voiam bineînțeles cu acordul staff-ului, să își țină Ella ziua. Dar cum Marius a fost eliminat, nu am mai avut niciun chef și am lăsat-o baltă”, le-a explicat Andreea Pirui fanilor de pe Instagram.

Marius a dansat cu Ramona! Ce reactie a avut Andreea Pirui

Marius a trebuit sa danseze cu Ramona in urma unei pedepse.

El a facut-o cu zambetul pe buze.

"Du-te de-aici" si "Ti-a convenit", i-a spus Andreea Pirui lui Marius dupa ce acesta a dansat cu Ramona.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ella, acuzata de tradare de Andreea Pirui si Marius! Livian i-a luat apararea!

Ella a fost  acuzata de tradare  de Andreea Pirui si de prietenul acesteia, Marius. Livian i-a luat apararea!

Faptul ca Livian i-a luat apararea Ellei da de gandit. Ar vrea Livian sa formeze un cuplu cu Ella?

Ramane de vazut, insa cei doi par din ce in ce mai apropiati, iar Bianca a avut reactii de gelozie cand a fost vorba de fostul ei iubit si fosta iubita a lui Jador.

 

 

 

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.