Filmarile pentru „Puterea dragostei”, show-ul matrimonial care va incepe la Kanal D, vor avea loc in Turcia, la Istanbul

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 nov 2018, 17:21

Reality-ul matrimonial „Puterea dragostei”, prezentat de Andreea Mantea, se va filma in Turcia, la Istanbul.

Cei 12 concurenti, 6 femei si 6 barbati, vor locui impreuna timp de 8 ore pe zi in mijlocul unor decoruri deosebite, in unul dintre cele mai frumoase si incarcate de istorie orase ale lumii.

 

Pentru Andreea Mantea, ideea de a filma in Turcia este motiv de mare bucurie, mai ales ca este o mare admiratoare a culturii si a bogatiei culinare turcesti. 

„Sunt indragostita de Turcia, de frumusetea locurilor, de preparatele delicioase, de  bogatia culturii acestei tari. Iar forfota colorata a Istanbulului ma fascineaza!”, a declarat Andreea Mantea. 

 

Emisiunea  „Puterea dragostei” este o calatorie autentica in cautarea iubirii, o adevarata provocare atat pentru concurenti, cat si pentru telespectatori. Intrebarea pe care o genereaza reality-ul si miza acestuia transforma formatul intr-un adevarat experiment social: este posibil sa se nasca iubirea adevarata intre oameni care nu se cunosc si care sunt nevoiti sa locuiasca, un timp limitat, in acelasi perimetru?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.