Filme cu Bruce Willis. Este unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 20 nov 2023, 02:00

Este unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood

Sursa: Facebook Bruce Willis.

Bruce Willis este un actor cunoscut pentru rolurile sale celebre din filme precum ,,The Verdict”, ,,Die Hard” și ,,Red”, iar acestea sunt câteva filme cu actorul pe care trebuie să le vedeți.

Bruce Willis s-a născut în anul 1955, în Germania, iar cariera acestuia a început în anul 1980, atunci când a jucat un apreciat detectiv al unei producții cinematografice. Iată patru filme cu Bruce Willis, bărbatul care este unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood.

Citește și: Premiile Bafta 2023: Iată lista câștigătorilor din acest an

Filme cu Bruce Willis în rol principal

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

The Sixth Sense

Cole Sear este un băiat de 8 ani ce este personajul principal în această producție cinematografică psihologică.

Băiatul are un secret cu care se luptă, mai exact că este vizitat de fantome. Firea băiatului este una retrasă, introvertită, iar Cole nu vrea să vorbească cu nimeni despre puterile sale paranormale, însă psihologul său a reușit să afle acest secret. Dr. Malcolm Crowe vrea să îl ajute pe Cole, însă secretul din spatele puterilor sale de a comunica cu fantomele le va arăta un adevăr înfricoșător și inexplicabil.

Armageddon

Această producție cinematografică spune povestea unui scenariu înfricoșător cu care se luptă lumea. Un asteroid de mărimea statului Texas se îndreaptă spre Pământ cu o viteză incredibilă. Directorul executiv NASA, Dan Truman a găsit o singură variantă pentru a salva întreaga planetă, mai exact să trimită un întreg echipaj în spațiu pentru a distruge asteroidul. Această echipă va fi formată din cei mai buni experți în forări petroliere, pregătiți pentru a se lupta cu cel mai mare pericol, mulți dintre aceștia dorind să facă sacrificiul suprem pentru asta.

Citește și: Diagnostic crunt pentru Bruce Willis! Familia actorului a făcut anunțul: „În prezent nu există tratamente”

Filme cu Bruce Willis în rol secundar

Lucky Number Slevin

Acțiunea filmului are loc în New York, acolo unde se va arăta cum o confuzie te poate pune într-o luptă dintre viață și moarte.

Slevin ajunge în mijlocul unui război dintre doi rivali mafioți, mai exact The Rabbi și The Boss. Bărbatul este supravegheat cu mare atenție de un detectiv particular, dar și de un asasin ce este pregătit să îi pună capăt zilelor. Acesta va fi nevoit să pună cap la cap un plan prin care să reușească să scap de această observație amănunțită.

Looper

Trăim într-o lume în care călătoria în timp este ilegală, fiind o armă a mafiei ce poate fi cumpărată doar de pe piața neagră.

Această metodă este folosită de persoanele influente pentru a scăpa de persoanele ce pot crea o problemă, victimele sunt trimise într-un univers cu 30 de ani înapoi, acolo unde sunt așteptate de un asasin ce le va lua viața, ca și Joe.

Joe avea o viață foarte bună, până în momentul în care mafia decide să scape de acest asasin, însă trimițându-l pe el din viitor pentru a îl ucide.

Citește și: În ce filme a jucat Raquel Welch? Actrița americană a murit la 82 de ani

 

Taguri: