Filme și seriale noi pe Netflix în februarie 2024. 7 producții care merită văzute

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 feb 2024, 14:07

Care sunt cele mai așteptate filme și seriale ce apar pe Netflix în luna februarie

Sursa: Unsplash

Pasionații de cinematografie așteaptă cu nerăbdare ca pe Netflix să apară noile filme și seriale ale lunii februarie.

Luna februarie vă oferă mai multe motive să stați în fața micilor ecrane, deoarece Netflix va pune la dispoziție mai multe filme si seriale noi pe platformă, dar și unele de mult așteptate de către fani. Deși temperaturile din termometre sunt perfecte pentru a petrece timp în natură, serile lunii februarie sunt perfecte pentru a viziona noile filme și seriale de pe Netflix.

Filme noi pe Netflix în februarie 2024

O peliculă la fel de așteptată este si „Players”, un film despre relații și cât de ușor pot porni acestea chiar și de la un simplu joc nevinovat. Fanii serialelor „Lucifer” și „Jane the virgin” vor fi plăcut surprinși să afle ca Tom Ellis și Gina Rodriguez sunt protagoniștii acestei povești. Gina Rodriguez joacă un scriitor sportiv, ce s-a protejat timp de ani de o posibilă relație, însă pentru care a fost dragoste la primă vedere cu unul dintre bărbații pe care i-a cunoscut.

În cadrul aceste pelicule, Mack va învăța să își arate sentimentele, dar și ce este o relație.

Citește și: Cât câștigă cei mai cunoscuți și frumoși actori din Turcia: Topul celor mai bine plătiți actori turci

Pentru cei ce vor acțiune, „Code 8 Part II” va avea premiera pe Netflix pe 28 februarie, prezentând povestea unui comandant ce este nevoit să se alieze cu un cap de cartel pentru a salva o adolescentă de furia unui polițist corupt.

De altfel, „Orion and the Dark” oferă un alt tip de acțiune, concentrându-se mai mult pe SF. Un elev obișnuit cunoaște o entitate ce îl ajută într-o călătorie în jurul lumii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alte filme ce se vor adăuga pe platformă în această perioadă sunt: „Once upon a time in Hollywood”, „Everything Everywhere All at Once” și nelipsita comedie românească „Nuntă pe bani”, regizată de Cristian Ilișuan și ce îi are în distribuție pe Adrian Cucu, Mircea Popa și Cătălin Herlo.

Ce seriale noi apar luna aceasta

„One day” povestea de dragoste divină ce descrie viața unor îndrăgostiți pe parcursul a mai multor decenii și ce este bazată pe romanul lui David Nicholls cu același nume.

Această dragoste este împărțită în mai multe episoade ce formează o mini serie, în care Emma și Dexter se întâlnesc pentru prima dată în noaptea absolvirii lor, urmând ca mâine să meargă pe drumuri separate. 

„Avatar: The last airbander”, este unul dintre cele mai așteptate seriale de pe platforma de streaming Netflix, fiind versiunea live-action a desenelor animate îndrăgite de mulți în copilărie ce îl au ca protagonist pe Aang, avatarul ce poate stăpânii toate cele 4 elemente fundamentale pentru a salva lumea.

Devotamentul său este atât de mare încât este pregătit chiar și pentru lupta împotriva unui inamic care dorește să-l oprească. 

Sezonul 6 al „Formula 1: Drive to Survive” va fi de astfel ecranizat pe rețeaua Netflix începând cu 26 februarie. Acest sezon fiind foarte așteptat de fanii sportului extrem, promițând adrenalină la cote maxime și drame de proporții. În noul sezon, admiratorii intră în culise cu echipele pe tot parcursul anului, pe măsură ce se desfășoară cele mai mari povești de Formula 1.

Pentru fanii medicinii, Netflix va începe să pună la dispoziție serialul „House, MD”, publicând sezoanele 1-8, astfel încât toți să se poată bucura de sinceritate dură a Dr. House, dar și de numeroasele cazuri medicale surprinzătoare.