24 de ore lipsă sunt suficiente pentru a pierde evenimente ce conduc la o conspiraţie de ordin politic!

După ce televiziunile au anunţat la ştirile de ultimă oră că Thomas Hastings, suspectul acuzat de abuzul şi uciderea a doi copii, a fost arestat luni dimineaţă, fotojurnalistul bolnav de astm, Aaron Dougherty, devine omul de senzaţie al postului ACN News Organization, fiind felicitat de directorul Adele Ransom.

El îşi sărbătoreşte reuşita într-un club de noapte, apoi se trezeşte, brusc, în mijlocul unei pustietăţi, miercurea, având o lipsă de timp, în viaţa sa, de 24 de ore.



Când revine la muncă, Aaron devine conştient de importanţa evenimentelor pe care le-a pierdut şi este retrogradat, devenind partenerul Lisei Winders în lucruri mult mai mărunte şi lipsite de importanţă în comparaţie cu ce făcea.

Astfel, în perioada de 24 de ore, el a ratat alegerile în care Hansen, un colaborator de-al lui Hastings era rivalul lui Gordon. În dimineaţa următoare, Aaron se trezeşte, pe acelaşi câmp, dar marţi şi este capabil să evite tragediile care au fost anunţate, reuşind să dejoace planurile unei imense conspiraţii politice.


 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”