Chance Templeton este asasinul care respectă Cele Zece Porunci

În majoritatea religiilor "A Cincea Poruncă" înseamnă: "Cinsteşte-l pe Tatăl şi Pe Mama ta". Astfel, în filmul cu acelaşi titlu simbolic, Max "Coolbreeze" Templeton (Keith David) este tatăl adoptiv al lui Chance Templeton (Rick Yune). Dacă Chance este catolic, atunci sensul poruncii "Să Nu Ucizi" este o temă potrivită pentru un film în care rolul principal este deţinut de un asasin.

Să nu uităm că Chance este un ucigaş care refuză să omoare o cântăreaţă, Angel (Dania Ramirez) şi atunci devine ţinta multora dintre asasinii din Bangkok.



În ceea ce priveşte titlul, "A Cincea Poruncă", acesta este deschis interpretărilor. Este posibil ca Yune, căci el este scenaristul filmului, să întrepătrundă cele două teme într-un singur film, pornind de la premisa că trebuie să-ţi cinsteşti tatăl şi să nu ucizi pe nimeni.

Ultimul lucru ar fi cam greu de îndeplinit deoarece a proteja pe cineva înseamnă să elimini oamenii care vor să omoare persoana dragă.
"The Fifth Commandment" este un proiect plin de inteligenţă care dezvăluie talentul de scriitor al lui Yune.
 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”