Puterea, onoarea şi afacerile murdare se întrepătrund într-un cocktail misterios a cărui reţetă se află doar în posesia familiei Darling.

"Dirty Sexy Money" scoate la lumină nelegiuirile bogăţiei unei familii care nu este decât amintirea încrucişării dintre Rockefellers şi Kennedys-Kennefellers. Creat de scenariştii dramelor "Six Feet Under", "Everwood" şi "Brothers and Sisters", serialul punctează latura desfrânată, narcisistă, autodestructivă, duplicitară, chiar mizerabilă, a familiei Darling.

Imperiul creat de miliardele familiei Darling e ameninţat acum cu prăbuşirea. Aceleaşi miliarde mai au o şansă să fie protejate de iscusinţa unui singur om, Nick George, noul avocat al familiei, care o va ţine departe de faliment, închisoare, scandaluri sexuale şi mai presus de toate acestea, va păstra moştenirea intactă.


Atras de cele 10 milioane de dolari oferite pe lună, atât de necesare operelor de caritate, Nick se lasă ademenit în cursa întinsă de stăpânul imperiului Patrick Darling, zis Tripp, care îi oferă funcţia de avocat al familiei. Cu siguranţă, acesta este un târg faustian între cei doi, deoarece Nick are nevoie să-şi întineze idealurile de a proteja Darling-ii de lege şi de ei înşişi.

Ura mocnită a lui Nick faţă de familia Darling porneşte din copilărie, când a fost înstrăinat de tatăl său.

Avocat al Darling-ilor, tot timpul liber şi toată atenţia acestuia erau supte de către membrii prestigioasei familii. După moartea tatălui lui, Tripp îi propune lui Nick funcţia de avocat şi în mod ciudat, acesta acceptă, deşi soţia sa se împotriveşte.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Nick

trebuie să se ocupe nu doar de averea familiei, ci şi de cei 5 copii ai ei. La prima vedere, fraţii Darling se încadrează perfect în stereotipurile specifice aristocraţiei. În timp ce acceptă avansurile cu conotaţie sexuală din partea lui Karen, una din fetele frivole ale lui Tripp, Nick trebuie să-i ocrotească pe cei doi gemeni, Juliet, o nouă Paris Hilton în devenire şi Jeremy, un mic playboy, rătăcit în propriile mizerii.
Un alt frate, de care avocatul familiei trebuie să aibă grijă este Brian Darling (tatăl unui copil nelegitim), un preot care nutreşte o ură dezlănţuită faţă de Nick.

Astfel, întreaga viaţă a lui Nick George se desfăşoară în umbra familiei Darling, nerenunţând la principiile idealiste de avocat, până când survine moartea atât de stranie a tatălui său.