Buddy este nu jucător de baseball cu un talent înnăscut, demn de Liga Naţională de Baseball…a câinilor!

Buddy, cel mai inteligent câine din lumea sportului se întoarce în cea de-a patra parte, intitulată “Air Bud: Seventh Inning Fetch”. În afară că acum uimitorul golden retriever joacă baseball, noutatea adusă de scenarist este aceea că Josh Framm (Kevin Zegers) pleacă la colegiu şi îi oferă locul, ca personaj central, surioarei lui, Andrea (Caitlin Wachs).

Andrea se simte singură. Josh a plecat, iar părinţii ei sunt ocupaţi, mai ales că a venit pe lume un bebeluş.

Ea încearcă să se apuce de baseball, însă nu se prea pricepe. Ajutorul vine de la nimeni altul decât Buddy, care stie să joace baseball la fel de bine ca orice alt sport, devenind şi de această dată o celebritate.

Filmul exploatează teme precum relaţia dintre copii-părinţi, prietenia şi cinstea. Relaţia dintre Andrea şi Tammy ia, la un moment dat, nişte întorsături urâte, însă totul va reveni la normal.

Între timp, nişte răufăcători fură căţeluşii nou născuţi pentru a-i clona, gândindu-se că astfel se vor păstra animalele care se pricep la sport.


 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”