Viaţa e suma tuturor lucrurilor care se întâmplă de-a lungul ei!

"Antract” prezintă povestea unor oameni care nu mai au nimic de pierdut şi care tânjesc, din tot sufletul, după orice formă de afecţiune. O despărţire fără sens prin care trece un cuplu de îndrăgostiţi va sta la baza unui şir de evenimente dezastruoase care îi va afecta pe toţi cei aflaţi în preajma celor doi.

Toate personajele ignoră cu desăvârşire natura duplicitară a vieţii şi felul în care existenţele lor se întrepătrund, trecând printr-o variată gamă de stări, de la fericirea totală şi până la durerea sfâşietoare.



Îndrăgostitul fără speranţă şi prietenul său cel mai bun, burlacul ahtiat după sex, detectivul iscusit şi nemilosul hoţ de buzunare, fata drăguţă încurcată cu un bărbat însurat şi mult mai în vârstă, nevasta părăsită, pe punctul de a suferi o cădere nervoasă, ambiţiosul producător TV, logodnicul furat şi abandonat după o relaţie de nouă ani, toţi aceşti oameni îşi vor da seama că existenţele lor se întrepătrund într-o poveste de dragoste amuzantă, dar al cărei final va fi unul amar.


 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”