Iubirea lor este pe masura trecutului ce-ar putea sa-i desparta.

O poveste deopotriva emotionanta si cutremuratoare, in care iubirea napraznica dintre Asi si Demir trebuie sa infrunte obstacole contruite de generatii intregi de la rivalitati trecute la tradari si gelozii, de la ambitii nemasurate la devotamentul pentru parinti si dorinta oarba de razbunare. Iubirea lor este pe masura trecutului ce-ar trebui sa-i desparta.

Ea apartine unei familii candva extrem de instarita, care de mai bine de 300 de ani a trait din rodul pamantului pe care l-a semanat si cultivat cu sfintenie.

E medic veterinar, iubeste natura nestavilita si pamantul pe care tatal ei calca. Astazi mostenirea familiei e in pericol, viitorul nu mai e atat de sigur ca altadată, iar ei sunt nevoiti sa gaseasca o solutie pentru a supravietui cu demnitate.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

El e

un tanar om de afaceri, puternic si orgolios, care-si iubeste nespus de mult familia si-ar face orice s-o tina unita. In adancul sufletului sau insa, este zdruncinat de povara unei mari dureri de putini oameni stiuta. Acum se reintoarce pe meleagurile unde s-a nascut dornic de razbunare. Asi si Demir- iubirea lor este la fel de zbuciumata precum apele raului Asi.