Oceanul poate fi un mediu neprielnic aventurilor nautice. Mai ales când ascunde şase rechini gigantici, cu un apetit ridicat faţă de cei care se avântă spre apele adânci!

Un experiment genetic periculos a dus la crearea primei specii de rechin gigantic, derivate din Marele Alb. Dr. Nick Harris (Thorsten Kaye), cel care a realizat o astfel de catastrofă genetică, decide să-şi expună monstrul într-un parc acvatic din Africa de Sud.

Când rechinul evadează din bazinul în care fusese ţinut, periclitarea siguranţei localnicilor devine doar o chestiune de timp. Pornit într-o expediţie de neutralizare a acestui rechin, Dr.

Nick Harris descoperă că în apele oceanice nu este unul singur, ci şase astfel de monştri, pregătiţi să-i vâneze pe sportivii înscrişi într-o competiţie de surfing organizată în apropierea lor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”