Infernul e mai uşor decât ceea ce poate face Mama Natură!

Jack, soţia lui, Lia şi un prieten de-al lor Neal lucrează cu toţii pentru Agenţia de protecţie a mediului din Alaska. În timpul unei expediţii de cercetare într-un orăşel din munţi, cei trei sunt surpinsi de o avalanşă. Jack este ucis, iar Lia scapă cu viaţă numai datorită lui Neal care apoi îşi face probleme de conştiinţă că nu l-a putut salva şi pe soţul ei. Se pare că avalanşa a fost produsă de o explozie la o rafinărie din oraş care provoacă şi o catastrofă industrială de proporţii.



După câţiva ani, Lia se întoarce în Point Hope în calitate de ofiţer al Protecţiei Mediului. Misiunea ei e să dea aprobarea finală a unei noii rafinării. Aici îl întâlneşte pe Neal Morgan, pilotul de elicopter care o însoţeşte în turul de inspecţie. Dar ce trebuia să fie o simplă formalitate devine un mare semn de întrebare, căci Lia e martora unei alte avalanşe, ale cărei cauze bănuieşte că au legătură cu noua conductă.


 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"