Un căţeluş cu cu mare apetit de aventură!

Napoleon este un căţeluş care locuieşte alături de mama lui în casa unei familii grijulii din Sydney, Australia. Cu toate că nici nu căţel nu şi-ar putea dori alţi stăpâni mai buni, Napoleon visează adesea să se întâlnească cu căţeii sălbatici din ţinuturile îndepărtate şi, în cele din urmă să devină unul de-al lor.

Într-o zi, Napoleon dintr-o încurcătură se urcă într-un coş cu baloane, este ridicat în cer şi, dus de vânt, ajunge exact în locul la care visa demult, pe o insulă.

Aici, el se întâlneşte cu o grămadă de animale, unele prietenoase, iar unele sălbatice şi rele de-a dreptul.

Cu ajutorul unui papagal mic pe nume Birdo Lucci cu care se împrieteneşte degrabă, Napoleon află, unul câte unul, toate secretele traiului în sălbăticie. El porneşte în căutarea câinilor sălbatici, îi găseşte în cele din urmă şi se integrează în haita lor, fiind foarte fericit că şi-a îndeplinit visul.

Dar, după ceva timp, i se face un dor teribil de casă şi de mama lui, şi porneşte negreşit în căutarea casei lui, ceea ce nu este mai puţin palpitant
decât viaţa pe insulă.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”