A crezut că a fi bonă e floare la ureche...asta până când a întâlnit familia Anderson!

Chris, o fată de 17 ani de la periferia unui oraş mare se pregăteşte de cea mai frumoasă noapte din viaţa ei, o întâlnire romantică la un restaurant cu primul ei iubit. Acesta însă anulează întâlnirea şi în loc să stea deprimată acasă acceptă să fie babysitter pentru Sara Anderson, o fană a personajului Thor.

Ajunsă la locuinţa Anderson situaţia se complică în momentul în care prietena ei Brenda rămâne singură în oraş şi îi cere lui Chris să o ajute.

Chris decide să se ducă în oraş după ea, dar fratele mai mare al Sarei, Brad şi prietenul acestuia Daryl o conving pe Chris să-i ducă şi pe ei în oraş după Brenda.

În momentul acesta încep peripeţiile celor patru în oraş trecând prin tot felul de situaţii amuzante şi în acelaşi timp periculoase în ceea ce avea să fie cea mai frumoasă noapte din viaţa celor patru personaje.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”