Blestemul egiptean se revarsă asupra urmaşilor...

Leo Vincey primeşte o hartă de la tatăl său care îl conduce spre legendarul oraş Kor. El pleacă spre acest oraş împreună cu iubita lui, Roxanne. Leo descoperă că este singurul descendent al unui preot egiptean care fusese executat pentru că se îndrăgostise de prinţesa Egiptului.

Actuala regină Ayesha sau She este aceeaşi prinţesă egipteană de secole, frumuseţea şi tinereţea ei fiind păstrate prin magie. Ea devine convinsă de faptul că Leo este reîncarnarea fostului ei iubit şi doreşte să-l ucidă.



Leo şi Roxanne vor trebui să lupte împotriva atacurilor surpriză, dar supravieţuirea într-o ţară străină şi cu obiceiuri ciudate este foarte grea. Leo este foarte atras de frumuseţea lui She, dar în acelaşi timp se teme de spiritul ei obscur şi, în final, trebuie să ia o decizie: să fugă de dragostea ei sau să o iubească şi să moară.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”