Urmăreşte una din cele mai nostime arestări ale Brigăzii Diverse!

« B.D. în alertă », al doilea film din mini-seria « Brigada Diverse », îi are în centru pe aceiaşi poliţişti plini de umor care primesc de data aceasta misiunea de a urmări hoţi de tablouri, falsificatori de bani şi false văduve.

Astfel, Căpitanul Panait (Toma Caragiu), ajutat de plutonierul Căpşună (Sebastian Papaiani), şoferul Cristoloveanu şi câinele Costel, încearcă să-i prindă pe infractori în urma unui flagrant. Însă, surpriză...

Căpitanul Panait îi surprinde pe cei trei bandiţi, clienţi vechi de-ai lor, Gogu (Dem Rădulescu), Trandafir (Puiu Călinescu) şi Patraulea (Jean Constantin) care par a avea legături cu adevăraţii infractori.
 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Cu ajutorul celor trei "bandiţi", căpitanul Panait reuşeşte

să descopere şi să aresteze o bandă de escroci din care făcea parte un grup de femei ce se dădeau drept văduve, spre a stârni compasiunea unora creduli şi a-i jefui.