Fă cunoştinţă cu Larry "Lichidatorul". Un arogant, lacom, egoist, nemilos. Îţi va plăcea!

Danny DeVito joacă un rol de zile mari în această comedie savuroasă. El este Lawrence Garfield, cunoscut însă sub numele de Larry "Lichidatorul", individ specializat în falimentarea de corporaţii. Larry îşi petrece orele în care nu doarme căutând companii pe care să le preia.

Astfel, într-o dimineaţă dă şi peste firma New England Wire& Cable, o companie care a avut şi zile mai bune dar care totuşi nu are datorii şi nu duce lipsă de bani.

Între două fripturi pe care le savurează, Larry îşi face planuri cum să stoarcă firma de resurse. Însă preşedintele acesteia, Andrew Jorgenson (Gregory Peck), doreşte să meargă mai departe cu afacerile şi să-şi reprofileze compania. Pentru aceasta, el o cheamă în ajutor pe cumnata sa, Kate Sullivan (Penelope Ann Miller), o avocată din New York care e obsedată să strângă bani şi să salveze firme.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Larry

se va îndrăgosti nebuneşte de ea însă, din moment ce interesul lor e complet opus- unul vrea să distrugă compania iar celălalt să o salveze- ei trebuie să se decidă până la urmă ce este mai important- banii sau iubirea.