Capcana este intinsa!

Rudy (Ben Aflleck) si Nick (James Frain) sunt doi detinuti de drept comun care, dupa cinci ani de inchisoare, asteapta cu nerabdare ziua eliberarii, fiecare promitand ca-si va schimba viata. Rudy spera sa-si regaseasca familia, iar Nick abia asteapta sa-si intalneasca aleasa inimii, Ashley (Charlize Theron) cea frumoasa, pe care se pare ca nu o cunoscuse decat prin intermediul scrisorilor. Insa Nick e injunghiat mortal, chiar cu o zi inainte de eliberare.



La poarta inchisorii, Rudy o zareste pe Ashley care astepta nerabdatoare si, nerezistand tentatiei, o abordeaza, dandu-se drept Nick. Se indragostesc fulgerator unul de celalalt, dar feeria nu tine decat o zi si o noapte, pana la aparitia fratelui lui Ashley, Gabriel (Gary Sinise), si a gastii lui de dezaxati care-l silesc pe Rudy alias Nick sa-i ajute sa jefuiasca un cazinou de pe o rezervatie indiana, cazinou in care adevaratul Nick fusese angajat inainte de a fi inchis.
Disperat, Rudy incearca sa-si dezvaluie identitatea, dar se dovedeste a fi o miscare gresita. Ori sustine in continuare ca e Nick si accepta sa-i ajute, ori isi pierde viata.

Oricat a incercat sa evadeze sau sa-i pacaleasca, Rudy nu a putut scapa de ei. Trebuie sa jefuiasca acel cazinou cu orice pret. Dar lucrurile se complica inca o data, cand Ashley se dovedeste a fi iubita lui Gabriel si nu sora cea persecutata asa cum se descrisese.
Dupa ce, in sfarsit, dau lovitura, lucrurile se schimba inca o data. De data asta, victima e dementul Gabriel, iar calaul chiar iubita lui, Ashley, care se dovedeste, inca o data, a fi iubita altcuiva... Va lasam sa aflati singuri cine a pus la cale aceasta incalcita sarada.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

  • Distribuția: Charlize Theron, Gary Sinise, Ben Affleck