O lecţie de viaţa în mijlocul sălbăticiei

O lecţie de viaţa în mijlocul sălbăticiei

“Câinii Zăpezii”( “White Wolves”) este prima parte din seria de patru filme produse de compania Roger Corman. Serialul se bazează pe o singură temă: un grup de tineri, care provin din medii sociale diferite şi cu probleme specifice unor adolescenţi, pornesc într-o excursie în Oregon, în Cascade Mountains împreună cu un ghid care încearcă să-i educe în spirit de echipă.

Când mai multe tragedii se abat asupra grupului, tinerii îşi dau seama că trebuie să se înţeleagă între ei pentru a trece peste obstacole şi pentru a reuşi să supravieţuiască în sălbăticie. Când lucrurile se înrăutăţesc un lup alb le iese în cale şi îi ajută să iasă din încurcături.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

“Câinii

Zăpezii” este o adevărată incursiune în mijlocul naturii, dar cel mai tare se concentrează asupra atitudinii pe care societatea modernă o are faţă de natură. Explorând un colţ de sălbăticie este o adevărată experienţă de viaţă pentru tineri, mai ales pentru cei care ştiu cum să profite de ea. Cel puţin, ei ar trebui să aibe un minim respect pentru natură şi dorinţa de a o proteja de cei care încearcă să-i exploateze resursele.
De aceea, filme de acest gen merită văzute, căci poţi reflecta asupra mesajelor lor