Moarte snowborderilor!

Un grup de adolescenţi pleacă într-o excursie, la munte, pentru a se bucura de sporturile iernii precum snowbordul. Când găsesc o cabană de munte abandonată, tinerii se instalează imediat, însă habar nu au că un psihopat dă târcoale împrejurimilor.

Cum regulile jocului sunt încălcate şi cum petrecerea şi măcelul abia au început, încurajate de individul misterios, tinerii află despre trecutul staţiunii Rocky Summit şi cât de periculos este să fii snowboarder.



Thriller-ul propune astfel o temă mai puţin exploatată. Faptul că în urmă cu câţiva ani faţă de acţiunea din prezent, un grup de snowboarderi a jucat un rol important în moartea unei fetiţe, staţiunea montană a fost închisă. Însă Kimberly îşi convinge prietenii să urce pe munte cu ea pentru a verifica acele întâmplări din trecut. Rând pe rând, tinerii sunt prinşi în cursa morţii.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”