“Nu doar ai pus mâna pe omul greşit, dar ai greşit şi specia!”

Atunci când câţiva turişti dispar, în apropierea unui golf şi după ce un vapor zboară în aer, detectivul Nick Hartfield (Michael Reilly Burke) devine convins că o caracatiţă gigant zace pe fundul oceanului. Nimeni nu îl crede, nici măcar partenerul lui, detectivul Walter McNair (Fredric Lane), cu atât mai puţin superiorul său, căpitanul Hensley (Paul Vincent O’Connor).

Însă, din ce în ce mai mulţi oameni încep să dispară.

McNair este atacat în apă, iar Hartfield nu poate să-l salveze. În toată această tevadură, este implicată şi Rachel Starbird (Meredith Morton) care lucrează împreună cu primarul New York-ului.

Aceste evenimente tragice se petrec în jurul datei de 4 iulie când oraşul e umplut de milioane de vizitatori pentru a sărbători Ziua Independenţei, iar în port numărul ambarcaţiunilor va fi de 20 000.

În acest timp, Hartfield face echipă cu noul său partener, Tony (John Thaddeus).
Împreună, ei îl arestează pe un vagabond, Mad Dog (Clement Blake) deoarece l-au descoperit cum foloseşte cardul de credit al unui turist mort. Însă Hartfield continuă să fie convins că nu Mad Dog contează cel mai mult în această afacere.
 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”