O adaptare de succes, dupa jocul video "Sega".

Cu un buget de peste 12 milioane de dolari, Casa Mortii( The House of the Death) este o adaptare dupa unul dintre cele mai populare jocuri video “Sega”. Astfel, regizorul Uwe Boll plaseaza actiunea undeva, pe o insula, unde cinci tineri se confrunta cu zombi din cei mai sangerosi.

Cautandu-si un loc unde sa petreaca in timpul vacantei de primavara, cativa studenti Cynthia (Sonya Salomaa), Greg (Will Sanderson), Karma (Enuka Okuma) gasesc o cabana parasita pe o insula izolata langa Seattle.



Grabindu-se spre petrecerea care era in toi, tinerilor li se alatura Simon (Tyron Leitso) şi Alicia (Ona Grauer), care descopera ca barca nu mai e la mal. Atunci tinerii roaga un capitan de vas sa-i duca pana pe insula. Lucrurile merg cum nu se poate mai prost cand, pe drum, ei sunt atacati de o creatura misterioasa si astfel sunt nevoiti sa se adaposteasca pe insula intr-o casa la fel de plina de mister.
Afland ca cei care vor sa-i omoare sunt zombi, cei cinci trebuie sa lupte pentru supravietuire. Daca va supravietui cineva acestei nopti insetate de sange, ramane de vazut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”