Mexicanul Armando Alvarez este un justițiar care a trăit și muncit întreaga viață la ferma tatălui său, fiind extrem de priceput în creșterea și îngrijirea vitelor, motiv pentru care a fost întotdeauna omul pe umerii căruia s-a sprijinit afacerea familiei.

Atunci când tatăl contractează datorii pe care nu le mai poate achita, în ajutorul lui Armando sare fratele mai mic pe nume Raul, care sosește în Mexic împreună cu frumoasa și pasionala lui logodnică, Sonia, și pretinde că afacerile în care este implicat au avut un atât de mare succes încât își permite să rezolve problemele financiare ale

familiei Alvarez și să salveze ferma de la faliment.

Situația se complică însă atunci când Armando se îndrăgostește de Sonia și începe o aventură cu ea, iar afacerile cu care se laudă Raul se dovedesc a fi ilegale, avand legâtură cu traficul de stupefiante. În curând, Raul și Armando intră în război cu Onza, unul dintre cei mai temuți lideri mexicani ai unui cartel al drogurilor, iar problemele financiare cu care se confruntă ferma moștenită de la tatăl lor par banale în comparație cu cele apărute o dată cu înfruntarea cu Onza.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

  • Distribuția: Regia Matt Piedmont; Cu Will Ferrell, Diego Luna, Gael García Bernal, Genesis Rodriguez