Urmăreşte-l pe regretatul Heath Ledger alături de Sienna Miller şi Jeremy Irons într-un film despre aventurile legendarului Casanova!

Veneţia secolului XVIII adăposteşte o lume dominată de rigorile bisericii catolice. Societatea condamnă aspru păcatele şi poftele trupeşti precum şi dorinţa de emancipare a femeii.

Într-o lume în care îţi poţi pierde cu uşurinţă virtuţiile, Casanova (Heath Ledger), un tânăr pătimaş, redescoperă adevăratul sens al iubirii alături de Francesca (Sienna Miller), o frumoasă veneţiană.

Francesca este făgăduită unui nobil pe nume Paprizzio, iar Casanova este logodit cu Victoria, iubită în secret de Giovanni, fratele Francescăi.

Francesca publică scrieri feministe sub pseudonimul Guardi, pseudonim sub care Veneţia crede că scrie, de fapt, Casanova.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

După un lung şir de confuzii şi identităţi ascunse, clasicul qui pro quo, biserica catolică îl numeşte pe Pucci (Jeremy Irons) să îi aducă în

faţa justiţiei pe Casanova şi Guardi, acuzaţi de erezie.

 

  • Distribuția: Jeremy Irons,Lasse Hallström,Heath Ledger,Sienna Miller,Oliver Platt,Natalie Dormer