"Mr. Magoo" nu este un simplu film pentru copii, precum Aladdin. Are umor pentru copii, dar şi o mulţime de glume pentru adulţi."

În momentul în care o piatră preţioasă ajunge în posesia încrezutului milionar Quincy Magoo (Leslie Nilsen), un complot sinistru este pus la cale pentru a fi furată din nou. Fiind în mod frecvent ţinta tuturor răutăţilor, Magoo reuşeşte şi de această dată să scape nevătămat, ca şi când nimic periculos nu s-ar fi întâmplat.

Vânat de către tâlhari şi păcălit de o hoaţă, Kelly Linch, Magoo pune mâna pe adevăraţii răufăcători cu ajutorul nepotului său, Waldo( Matt Keeslar) şi a bulldogului de încredere, Angus.

Astfel, Magoo este ridicat la rangul de erou.

Comedia "Mr. Magoo", produsă sub compania Walt Disney Pictures este inspirată de clasicul desen animat din 1960, Mr. Magoo. Presărată cu umor, dar şi cu acţiune şi cascadorii, comedia nu duce lipsă de intrigă. Şi asta datorită prezenţei agenţilor de la FBI şi CIA, a hoţilor de bijuterii de talie internaţională şi a nenorocitei de bijuterii de care Magoo nici nu este conştient că se află în posesia ei.

Producătorul Ben Myron a avut inspiraţia să transpună simpaticul personaj din desene animate, într-unul de film. “Nu toate desenele animate pot fi adaptate. Însă “Mr.Magoo” a fost un candidat ideal pentru un film de comedie deoarece a putut fi transpus şi publicul a crezut în el, ca şi când ar fi fost o persoană reală. Şi am ştiut că punându-l în situaţii ieşite din comun, succedându-se una după alta, ar putea fi foarte haios.”



Producătorul şi regizorul au vrut să-l pună pe Magoo într-o gamă largă de situaţii, dar întotdeauna pline de umor. Aşa că, povestea cu care au venit este una bazată pe “qui pro quo”. Iar asta îl face pe Magoo să reacţioneze cât se poate de hilar în acele circumstanţe.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Întreaga

comedie nu este una tipică deoarece regizorul Stanley Tong crează cascadorii pe care nimeni nu le-a mai făcut într-un film de comedie. Mr. Magoo este un film plin de umor pe care publicul îl va adora.

"Să regizez "Mr. Magoo" a fost o schimbare bine venită. În toţi aceşti ani am făcut doar acţiune, dar aici este vorba doar de comedie, fără violenţă”, spune Tong.

Tong savurează prilejul de a-l aduce la viaţă pe Magoo." Când eram copil, adoram să mă uit la desenele animate cu Magoo. Întotdeauna încurca lucrurile, dar avea o viziune clară aspura a ceea ce vroia să facă. Şi pentru că Magoo este un băiat de treabă, nu vrea să facă rău nimănui. Comicul vine însă din faptul că nu vrea să pună pe nimeni în pericol deşi întotdeauna o face. Marea mea provocare a fost să-l transform pe Magoo într-o persoană desprinsă din viaţă reală, cu trăsături umane, dar care păstrează comicul din desenele animate."