O aventură atrage întotdeauna o alta !

Aventurile micilor detectivi continuă în cea de-a doua parte a filmului "Clubul Micilor Detectivi 2"( Clubhouse Detectives In Big Troubles). Într-adevăr, micuţii au dat acum de mari necazuri!

Punând mâna pe un nou echipament şi pe vioară, ştrengarii se întorc în ascunzătoarea lor să-şi numere tot ce au agonisit până acum. Spre surprinderea lor, o hartă veche sălăşluia în tocul de vioară. O comoară misterioasă se conturează în mintea copiilor care îi poartă prin peşteri şi canioane alături de Omul Misterios.



Totuşi ei descoperă că această comoară se află sub şcoala la care învaţă. Aventurându-se în catacombele de sub şcoală, cu căşti de mineri în cap, ei se întâlnesc cu Omul Misterios care le porunceşte să-l conducă la comoară.

Printre pânze de păianjen şi şoareci, aventurierii descoperă o cutie prăfuită în care se află câteva monezi de aur. Însă Omul Misterios nu vrea monezile, ci doar cutia care a aparţinut rudelor sale şi care acum reprezinte o legătură între el şi trecut.

El este atât de copleşit de emoţii, încât dă toate monezile copiilor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Înapoi spre casă, Billy, unul dintre micii detectivi constată că pe hartă este o mică eroare şi că, de fapt, ei se află într-o zonă

unde ar putea fi o adevărată comoară. Aşa că, iată încă un motiv pentru a continua aventura!