Personajele principale ale acestei telenovele (Martin şi Romina) sunt doi tineri frumoşi, ambiţioşi şi orgolioşi.
Martin este un arhitect renumit care locuieşte de ceva timp în străinătate. Tatăl său, Alfredo, proprietarul unei companii de renume, a murit în circumstanţe bizare. Suferinţa lui nu se opreşte aici iar el este nevoit să să întoarcă în Argentina- locul lui natal- la aflarea veştii că mama sa este grav bolnavă.

Romina, o tânără foarte frumoasă, încearcă să ducă un trăi decent, împreună cu tatăl său (asistentul lui Alfredo).
Acest lucru este destul de greu de realizat, întrucât tatăl său rămâne fără serviciu. Ajunşi în această situaţie dificilă, nu au prea multe variante de rezolvare, decât să vândă unicul lucru de preţ al lor, un colier primit în dar de către tatăl Rominei de la Alfredo. Însă problemele frumoasei Romina nu se termină aici. Tocmai când hotărâseră să vândă colierul, tatăl ei este omorât.

Martin şi Romina se întâlnesc, se îndrăgostesc însă ea evită să aprofundeze relaţia şi refuză cu înverşunare să aibă vreo legătură cu el sau familia lui pentru că îi învinovăţeşte de moartea tatălui său.
De fapt, ei împărtăşesc aceeaşi durere, neştiind că taţii lor au fost ucişi de acelaşi om- Victor, unchiul lui Martin.

Victor este un om fără scrupule care a pus stăpânire pe compania lui Alfredo şi un vrea să se abată de la planul lui de a-l distruge pe Martin.

Martin şi Romina nutresc o puternică dorinţă de a-l descoperi pe cel ce le-a ucis părinţii ceea ce îi apropie şi mai mult.


  • Distribuția: Osvlado Laport,Carina Zampini,Silvia Montanari,Arturo Bonin,Ximena Fassi