O poveste care ilustrează experienţe de viaţă pe Pământul Sfânt.

Damiano (Enrico Brignano), un tânăr căsătorit şi tatăl unei fetiţe, este un cameraman obligat să accepte să lucreze la Ierusalim. Odată ajuns acolo, se trezeşte în mijlocul unui atentat şi după câteva zile este transferat la Bethleem, datorită situaţiei din Teritorii.

Împreună cu alţi colegi italieni încearcă să între în oraş, dar situaţia este foarte riscantă şi decide să se întoarcă din drum. Strada este blocată şi cameramanul găseşte adăpost în Biserica Naşterii Domnului, la nişte călugări franciscani.

În Biserica Naşterii Domnului Damiano asistă la o repetare a miracolului naşterii unui copil, însă naşterea pare să treacă neobservată în mijolocul conflictelor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Damiano, prin natura meseriei de reporter, încearcă să croiască un drum prin indiferenţa şi iresponsabilitatea care se

nasc în timpul unui război.

Dacă pe de o parte există un conflict puternic între 2 puteri care încearcă să pună stăpânire pe un teritoriu, pe de altă parte există o întâmplare fericită care îl duce pe Damiano cu gândul la minunea care s-a produs cu 2000 de ani în urmă, în acelaşi loc, la Bethleem, naşterea celui mai faimos copil din istorie.