Cel mai aiurit clan mafiot deţine o armă noua împotriva FBI!

Chris Kattan, clientul abonat la “Saturday Night Live” interpretează în comedia "Corky Romano", rolul unui mafiot denigrat, care adoră muzica pop din anii "80. Încă din copilărie, Corky a fost eliminat din clanul familiei, deoarece nu era în stare de nimic.

Acum, când tatăl său, Francis A. „Pops” Romano este judecat la tribunal, familia Romano decide să trimită un om sub acoperire pentru a distruge dovezile, neştiind că şi în mafie există un informator.

Neîndemânaticul fiu, Corky, este infiltrat în FBI, ca un poliţist eminent, pentru a distruge probele împortiva tatălui său.

Scenariul comediei "Corky Romano" păstrează o aură de mister, neindicând direcţia în care se îndreaptă filmul. În schimb, personajul interpretat de Kattan, este cel care dă un sens derulării evenimentelor. El degajă o energie spasmodică, smiorcăită şi copilăroasă care oferă un umor plin de candoare.
 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”