Jocurile erotice, impulsurile hedoniste şi frustrările îi duc pe margina prăpastiei!

Inspirat din nuvela de factură freudiană Traumnovelle a lui Arthur Schnitzler, autor vienez contemporan cu părintele psihanalizei, filmul urmăreşte impasul unei relaţii a cuplului new-york-ez Harford şi disperatele tentative ale soţilor de a-şi învinge frustrările. William (Cruise) un respectat medic şi Alice (Kidman) o apreciată directoare a unei galerii de artă au bani mulţi şi prieteni interesanţi, dar le lipseşte ceva.

Deşi nu o conştientizează, neîmplinirea va izbucni brutal la o petrecere aparent onorabilă.

William este puternic atras de o tânără pe care o resuscitează în urma unei supradoze, iar Alice este tulburată de un bărbat, expert în seducerea sexului slab.

Deşi niciunul dintre ei nu va ceda impulsurilor sexuale, William şi Alice realizează că viaţa lor intimă are nevoie de o schimbare radicală. Ei vor începe să vorbească despre fanteziile lor, prilej pentru ca William să afle cu stupoare că fanteziile lui Alice nu-l vizează deloc.
Această revelaţie îi va împinge să experimenteze jocuri erotice demente, defulandu-şi astfel frustrările de ani de zile.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii