Orbita de pasiune isi daruieste inima…unui barbat care nu vrea sa iubeasca. Cand dragostea nu poate schimba oameni, ei vor distruge dragostea…si tot ce ramane e doar suferinta.
Faimosul cantaret Huseyin Kenan Gun si-a petrecut copilaria in casa unchiului sau Saib Pasazade. Copilaria lui Kenan nu  a fost una fericita deoarece Saib nu a iertat-o niciodata pe sora lui, Melek, pentru ca care s-a casatorit in ciuda faptului ca acesta s-a impotrivit acestei casatorii.

Dupa ce sotul lui Melek a murit in inchisoare, fiind condamnat pentru furt, ea s-a mutat impreuna cu fata sa (Afife) si baiatul sau (Kenan) in casa lui Saib.
Acesta o accepta pe sora lui in casa, de ochii lumi, pe de o parte reprosandu-i mereu casatoria si repetandu-i cat de marinimos a fost cand i-a primit, iar pe cealalta parte facandu-le viata un calvar celor trei.

Kenan creste sub o mare tensiune din partea unchiului sau care il acuza mereu de anumite lucruri si in special de furt, comparandu-l mereu cu tatal sau. Norocul face sa se intalneasca cu bunicul Semi care, cunoscandu-l, isi va da seama ca nepotul Kenan este foarte talentat la muzica.
Siab se va impotrivi acestei pasiuni  si va dori ca imediat dupa ce termina liceul sa dea la facultatea de inginerie.

Dar Kenan traieste o trista poveste de dragoste. In liceu este indragostit de colega lui Leyla, insa este nevoit sa renunte la ea deoarece familia ei era foarte bogata, iar el un baiat simplu crescut din mila de unchiul sau. Din cauza acestei diferente Kenan ii cere sa se desparta, iar un an mai tarziu ea se casatoreste cu fiul lui Saib, Cemal.
Acest lucru il va rani foarte tare pe Kenan care se va inchide in sine. Va simti ca nu a reusit sa faca nimic in viata si ca este un ratat. Aceasta iubire neimplinita,  il va rani atat de tare incat ranile lui nu se vor vindeca niciodata, iar el isi va pierde increderea in dragoste.

In timpul facultatii Kenan nu renunta la pasiunea sa pentru muzica si imediat dupa terminarea acesteia, in loc sa-si practice meseria, se angajeaza ca profesor de muzica.
Apoi, un prieten il sfatuieste sa plece in Europa pentru a urma studii de specialitate in muzica. In acest timp, sora lui, Afife, se casatoreste, iar mama lui vinde ultimul lucru pe care il are ca sa-si poata trimite baiatul in Europa sa-si implineasca visul.

Dupa cativa ani prin Europa, Huseyin Kenan se hotaraste sa se intoarca acasa. Acum el este un artist cunoscut si iubit de toata lumea. In acest moment unchiul lui se lupta sa ajunga primar al orasului,  folosindu-se de numele lui Kenan, mandrindu-se si admirandu-l pentru averea pe care a facut-o si laudandu-se cu faptul ca el a fost cel care l-a ajutat pe Kenan sa ajunga ceea ce este astazi.

Cand Kenan se intoarce, Leyla regreta ca s-a casatorit cu Cemil si este nefericita. Cemil nu stie ca Leyla a fost iubita lui Kenan si este invidios pe succesul acestuia.

Insa Kenan s-a schimbat mult si se bucura de toate facilitatile pe care i le ofera celebritatea. Una dintre vecinele casatorite, Nimet ii face ochi dulci, iar lui nu ii este indiferenta.

Ca sa nu atraga atentia atunci cand se duce sa se intalneasca cu Kenan, Nimet o ia si pe Lamia cu ea. Lamia este o fata orfana care locuieste impreuna cu o ruda indepartata si este fan Kenan Huseyin. Este logodita, fara sa isi doreasca acest lucru, si acum asteapta ca logodnicul ei sa se intoarca din armata, ocupandu-se de ingrijirea casei.

Chiar daca stie ca Nimet o foloseste drept paravan, ea se bucura ca apuca sa mai iasa din casa si sa fie cat mai departe de locul unde stie ca nu este dorita. Insa, in scurt timp acest lucru se va intoarce impotriva ei, deoarece se va indragosti de Kenan.

  • Distribuția: Andac Haznedaroglu,Burak Hakki (Kenan),Asli Tandogan (Lamia),Koksal Engur (Saib Pasa),Yigit Ozsener( Cemil),Fadik Sevin Atasoy (Leyla),Sevgi Onat (Melek)