Aliatul poate fi, de cele mai multe ori, un duşman greu de combătut

"Demascarea"( Chaos Factor) exploatează într-un mod realist şi dramatic evenimente care au schimbat definitiv viaţa unor oameni, care au reuşit să supravieţuiască greşelii unei organizaţii considerate indestructibile.

Agentul secret Jack Poynt (Antonio Sabato Jr.) descoperă dovezi cutremurătoare care incriminează CIA-ul în legătură cu uciderea involuntară, în anul 1972, a unui număr de civili cambodgieni. Agenţia a bombardat din greşeală un spital, pe care l-a confundat cu un obiectiv militar suspectat că adăposteşte arsenal terorist.



Poynt decide să meargă până în pânzele albe şi să-i deconspire pe autori, dar pe măsură ce se apropie de adevăr se expune unor pericole incomensurabile. Oameni foarte influenţi din Guvern sunt gata să ordone lichidarea lui, pentru că adevărul să nu iasă niciodată la iveală.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”