O Bandă, un jurământ şi 5 destine diferite…

“La banda” este povestea unei mari prietenii dintre nişte tineri născuţi sau crescuţi la periferie. Aceştia spuneau că se numesc “Banda” şi erau convinşi că formează o bandă adevărată.

Banda era formată din 5 tineri: Dado, poreclit “Printul”, era şeful, Mirko, expertul în motoare, Lele artistul grupului, Manolo, poreclit “Balamaua”, pentru că era bâlbâit şi Rocco.

Fiecare dintre aceşti tineri trăia o dramă în familie şi toţi încercau, prin orice mijloc, să se detaşeze de ceea ce se întâmpla acasă.


Rocco pleacă la Milano şi viaţa sa se schimbă pentru totdeauna.

Ajuns poliţist acesta se căsătoreşte cu Giulia şi trăieşte într-un apartament cochet din Milano. Giulia moare, ucisă în timpul serviciului, încercând să protejeze o tânără de Doren Tectra. Acesta era un traficant internaţional de arme, droguri şi sclave sexuale care conducea o bandă de foşti militari. Regula sa era simplă: cine greşeşte, moare!

Unul dintre oamenii care lucrează pentru Tectra este prietenul său din copilărie Lele.
Lui Rocco îi revine misiunea de a-l găsi pe Lele înainte ca Tectra să pună mâna pe el.

Dar lucrurile nu sunt atât de simple, iar întoarcerea lui Rocco la Roma, în cartierul în care a copilărit, printre cei cunoscuţi, se dovedeşte o încercare mult prea grea pentru el.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie