Premiat cu Oscar şi un Glob de Aur, DESPÃRŢIREA DE LAS VEGAS ţi-i prezintă pe Nicolas Cage, Elisabeth Shue şi Julian Lennon în trei dintre cele mai remarcabile roluri din cariera lor cinematografică!

Cu Nicolas Cage, Elizabeth Shue şi un premiu Oscar, filmul regizat de Mike Figgis te poartă către cele mai neprevăzute situaţii care se pot întâmpla în capitala jocurilor de noroc.

Nicolas Cage şi Elisabeth Shue îţi dau întâlnire în DESPÃRŢIREA DE LAS VEGAS, filmul regizat de Mike Figgis, care a adunat un Oscar, alte trei nominalizări la premiile Academiei Americane de Film, un premiu şi o nominalizare la Globurile de Aur din 1996 şi patru trofee la ediţia din acelaşi an a Independent Spirit Awards.

În acest film, Nicolas Cage interpretează unul dintre cele mai remarcabile roluri din întreaga sa carieră: cel al scriitorului Ben Sanderson. Părăsit de soţie şi copii, Sanderson îşi găseşte consolarea în alcool. Ulterior se mută în Las Vegas pentru a se pierde în anonimatul jocurilor de noroc şi al băuturii. O decizie care îi va schimba viaţa, de îndată ce o întâlneşte pe Sera (Elisabeth Shue), o damă de companie cu renume pe autostrăzile din Las Vegas.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Pentru acest film, ambii actori şi-au documentat atât de bine rolurile, încât s-au identificat la propriu cu personajele interpretate. Nicolas Cage s-a apucat de băut şi s-a filmat în stare de ebrietate interpretându-şi replicile, în vreme ce Elizabeth Shue a evitat raidurile poliţiei alături de prostituate reale de pe străzile din Las Vegas.

Un accent personal dat de Nicolas Cage dramei DESPÃRŢIREA DE LAS VEGAS este şi faptul că s-a ocupat de coloana sonoră, interpretând chiar una dintre melodiile alese pentru acest film. În plus, fanii trupei The Beatles îl vor putea recunoaşte în pelicula lui Mike Figgis pe Julian Lennon, chiar fiul lui John Lennon.