"Destin Fatal" ("Cruel World" ) este o satiră acidă şi brutală a regizorului Kelsey T. Howard la adresa noilor tendinţe ale show-urilor de televiziune.

Din distribuţie fac parte tinerele speranţe ale Hollywood-ului Edward Furlong, Jaime Pressly şi Aimee Garcia care aduc o viziune nouă asupra filmului horror.

Televiziunea poate oricând deveni un mediu alienat, desprins dintr-un film horror atunci când un concurent dat afară dintr-un show îşi crează propia emisiune de domeniu fantastic în care 9 concurenţi au o soartă mai tragică ca a lui.

Filmul ilustrează într-o manieră macabră, dar nu lipsită de adevăr, conceptul de Reality TV.

Nu trebuie ca cineva să fie expert în cunoaşterea acestui gen de format ca să-şi dea seama cum sunt construite astfel de show-uri. Câţiva oameni sunt înghesuiţi în locaţii izolate în timp ce o voce ciudată le adresează diferite sarcini. Astfel, echipa lui Philip Markham, personajul alienat interpretat de Edward Furlong este formată dintr-un circuit închis de camere de luat vederi coordonate de fratele său retardat. Iar el dă indicaţii de la pupitrul de comandă celor 9 concurenţi care stau închişi într-o cameră.


Personajul lui Furlong, ajunge la paroxism şi aminteşte de maniera obsesivă a lui Robert de Niro de a interpreta un rol. Privindu-l pe Furlong, ne amintim imediat de interpretarea înfioarătoare a lui Billy Drago din filmele horror. Se poate spune că nebunia dusă la extrem a lui Philip se datorează măiestriei lui Furlong de a creea astfel de tipologii bolnăvicioase. Datorită extraordinarei lui interpretări, “Cruel World” merită toată atenţia publicului şi a criticilor.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă