Cea mai nebuna terapie de ras

 

“DISCOTE-K”, cea mai nebuna terapie de ras, va  incepe, in toamna, la Kanal D!
“DISCOTE-K”,  cel mai dement show de comedie, va incepe, in toamna, la Kanal D!  “DISCOTE-K”  nu tine cont de limite, tipare, conventii sau ratiuni.  Vei rade, pentru ca nu ai  incotro!  Vei fi socat, pentru ca o sa-ti dam motive! Vei fi uimit, pentru ca am fost si noi!
Din toamna, Kanal D te pune in fata unui fenomen TV care provoaca hohote de ras, o terapie de buna dispozitie de neratat, mai ales daca ai avut o saptamana stresanta
la serviciu. Show-ul  “DISCOTE-K” depaseste orice limita a imaginatiei!
Din distributie fac parte Paula Chirila, Octavian Strunila, Alexandru Conovaru, Sorin Cocis, Ionut Toader, Vlad Corbeanu, Ionut Niculae si Alina Rotaru, iar  gazda emisiunii este Razvan Alexe “KREM”.  Emanuel Parvu semneaza regia show-ului “DISCOTE-K”.

“DISCOTE-K”,  cel mai dement show de comedie, va incepe, in toamna, la Kanal D!  “DISCOTE-K”  nu tine cont de limite, tipare, conventii sau ratiuni.

 Vei rade, pentru ca nu ai  incotro!  Vei fi socat, pentru ca o sa-ti dam motive! Vei fi uimit, pentru ca am fost si noi!

Din toamna, Kanal D te pune in fata unui fenomen TV care provoaca hohote de ras, o terapie de buna dispozitie de neratat, mai ales daca ai avut o saptamana stresanta la serviciu. Show-ul  “DISCOTE-K” depaseste orice limita a imaginatiei!  

Din distributie fac parte Paula Chirila, Octavian Strunila, Alexandru Conovaru, Sorin Cocis, Ionut Toader, Vlad Corbeanu, Ionut Niculae si Alina Rotaru, iar  gazda emisiunii este Razvan Alexe “KREM”.
 Emanuel Parvu semneaza regia show-ului “DISCOTE-K”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

  • Distribuția: Paula Chirila, Octavian Strunila, Alexandru Conovaru, Sorin Cocis, Ionut Toader, Vlad Corbeanu, Ionut Niculae si Alina Rotaru, Razvan Alexe.