Dragon Boys 2 înfăţişează o problemă a căutării de sine şi a dobândirii unei noi identităţi.

În partea a doua a miniseriei „Dragon Boys” tensiunea creşte simţitor, iar Tommy (Byron Mann) are de-a face cu un maestru al manipulării, Movie Star (Lawrence Chou), care îşi urmează cu sfinţenie agenda nemiloasa. În cele din urmă, Tommy riscă să piardă totul deoarece se confruntă cu o alegere irevocabilă între existenţa de sine şi cât de departe e dispus să meargă.

În plan secund îi avem pe soţii Wah, îngrijoraţi din cauza ostilităţii arătate de canadieni fiului lor Jason, care cade în mod constant victimă a rasismului.

Jason primeşte curând ajutor, dar din partea unei găşti chinezo-canadiene care îl va împinge să comită fapte extrem de periculoase.

Cea de-a treia poveste este despre o imigrantă, fără forme legale, de origine cambodgiană, care vine la Toronto în căutarea unei cariere de model. O dată ajunsă în Canada, ea realizează că a căzut într-o capcană. A rămas fără prieteni, şi-a pierdut paşaportul şi are datorii în valoare de 30.000
de dolari. Este forţată să se prostitueze în salonul de masaj al soţiei creditorului pentru că nu îi poate plăti datoria. Caută ajutor la o bandă de cartier, dar această idee se dovedeşte a fi cea mai neinspirată de până atunci.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”