Visele nu mai contează când familia este în pericol…

Tat Fung (Jackie Chan) este un polisist din Hong Kong care, într-o zi, visează să devină marinar. Însă, responsabilitatea pe care o are faţă de iubita lui, Jenny (Emily Chu), dar mai ales faţă de fratele său retardat mintal, Danny (Sammo Hung) care a devenit suspectul principal al unei crime despre care nu ştie nimic, îl obligă sa renunţe la planurile pe care şi le făurise.

Danny, cu tunsoarea lui castron, îşi petrece majoritatea timpului mâncând îngheţată şi jucându-se cu copii mai mici cu 20 de ani decât el.

El le este cunoscut sub numele de “Dodo”. Normal, Danny nu poate să se ţină departe de încurcături şi astfel, Tat trebuie să aibe grijă constant de el, fapt ce-i năruie toate planurile de însurătoare şi toate visele de a deveni om al mării.

Cu poliţiştii şi escrocii pe urmele lui, Fung ignoră legile ordinii pentru a-şi salva fratele şi a-l proteja de banda de răufăcători.
 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”