Pregăteşte-te să fii sfâşiat de un tigru preistoric!

Finanţată de milionarul Anthony Bricklin (John Rhys-Davies), medicul Catherine Viciy (Vanessa Angel), expert în genetică, aduce la viaţă un tigru preistoric. Proiectul său, pe bază de ADN fosilizat, înglobează accelerarea creşterii de hormoni şi clonarea lor în acelaşi timp, ceea ce va fi o mină de aur în industria cererii de organe pentru transplant.

Dar şoferul care transportă specimenul se răstoarnă cu camionul şi astfel, bestia scapă terorizându-l şi în final omorându-l.

În acelaşi timp, un grup de cercetaşi explorează pădurile din imprejurime, neştiind că bestia s-a adapostit acolo.

Catherine îşi vrea înapoi tigrul, nevătămat, însă Bricklin a angajat deja un vânător, pe
Bob Thatcher (David Keith), să-l extermine. Catherine şi vânătorul merg în căutarea tigrului, însă cercetătorul nici nu vrea să-i spună că în pădure a găsit deja prima victimă, în persoana unei femei care locuia la o cabană.

Ea chiar ascunde telefonul pentru ca vânătorul să nu poată lua legătura cu nimeni.

Devorând mai mulţi localnici, tigrul trebuie acum să devoreze şi grupul de cercetaşi, dar şi pe cel format din milionar, vânător şi cercetător care trebuie să fie mai vicleni decât el pentru a nu deveni prada lui.
 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”