Exploratorii pleacă, de data aceasta, în India pentru a salva o turmă de elefanţi.

Când grupul de exploratori află că mai mulţi elefanţi au fost răpiţi şi sunt ţinuţi într-un loc secret, undeva în India, ei se urcă în primul avion şi traversează întregul continent pentru a-i salva.

O parte din ei a rămân în sălbăticie pentru a cerceta mai bine locurile, iar ceilalţi pornesc spre Mumbai, acesta fiind unul din punctele cheie ale investigaţiei. Însă planurile lor sunt date puţin peste cap, când ajung în faimoasa cetate a filmului, Bollywood.



În aventura lor de a descoperi adevărul, gaşca de la Mumbai are ocazia de a juca şi într-un film indian, în timp ce restul înfruntă pericolele din jungla indiană. Tinerii rămăşi în junglă îşi fac şi un nou prieten, un pui de elefant, dar încearcă să evite şi şerpii veninoşi.

Ei îşi riscă viaţa pentru a opri braconierii care sacrifică elefanţii pentru fildeşul lor, atât de preţios.
Însă toate acestea se desfăşoară pe fondul unor idile amoroase care fac din “Zoop in India” şi o comedie romantică delicioasă.
 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”