Anumite limite nu trebuie sub nicio formă depăşite!

Pentru regizorul suedez Mikael Håfström, FÃRÃ CONTROL, filmul său din 2005, reprezintă unul dintre cele mai mari succese cinematografice. Un succes motivat, pe de-o parte, de suita de elite artistice care au fost incluse în distribuţie: Vincent Cassel, Clive Owen, Jennifer Aniston şi RZA. Pe de altă parte, povestea reală a trenului din Chicango care, în urma unui accident, a dus la moartea a două persoane şi rănirea gravă a altor 80 de călători, l-a inspirat pe Håfström astfel încât să adauge şi un sâmbure de romantism, cu reale momente de thriller.

Tată al unei fetiţe bolnave şi implicat într-o căsnicie ale cărei momente de fericire culminează cu perioade de austeritate, Charles (Clive Owen) se îndrăgosteşte subit de Lucinda (Jennifer Aniston), vecina lui de compartiment din trenul pe care îi la în fiecare zi spre serviciu. Cei doi ajung să-şi petreacă tot mai mult timp împreună, până când Lucinda este răpită, iar Charles se vede pus într-o situaţie delicată: eliberarea amantei lui din mâinile răpitorilor, fără a apela la poliţie.

O ecuaţie între şantaj şi suspans, unde rezultatul nu poate fi decât unul de compromis.
 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”