Echipa US SEALS revine, în forţă, pentru a salva un om de ştiinţă american şi pentru a preveni o ameninţare nucleară.

Casey Sheppard (Michael Worth) şi Frank Ratliff (Damian Chapa) sunt foşti membri ai unei echipe de elită a Marinei Americane, SEALS. Deşi erau buni prieteni, Sheppard era disciplinat, ordonat, un adevărat milirat de carieră, pe când Ratliff era instabil emotional, incapabil să îşi stăpânească pornirile.

Într-o noapte, Ratliff cedează nervos şi, după un incident violent, dispare. În urma acestei întâmplări, Sheppard se hotărăşte să părăsescă Marina. Ani mai târziu, după ce o răpeşte pe Dr.

Jane Burrows (Kate Connor), un renumit fizician nuclear care a lucrat la priecte de apărare a Statelor Unite, se descopră că Ratliff se află pe ştatele de plată ale unui reţele teroriste internaţionale.

Ratliff cere în schimbul eliberării Dr. Burrows un miliard de dolari, dar în timp ce o ţine captivă o forţează să creeze focoase nucleare pentru a arma mai multe rachete pe care Ratliff le cumpărase de pe piaţa neagră.

În timp ce Ratliff joacă de ambele părţi, Sheppard este convins să renunţe la pensionare în scopul a o salva pe Dr. Burrows şi ca să îl aducă pe Ratliff în faţa justiţiei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Cu toate acestea, Sheppard descoperă că baza de

operaţiuni a lui Ratliff este o fostă bază de rachete rusească, bază unde se găseşte o scurgere de gaz metan. Folosirea de arme sau de bombe poate cauza explozia întregului complex, de aceea Sheppard formează, pentru această misiune, o echipă de specialişti în arte marţiale şi în lupta corp-la-corp, printre care şi Kamiko (Karen Kim), fosta iubire a lui Sheppard, a cărui tată şi soră geamană au fost ucişi de către Ratliff.