Cel mai frumos loc este acolo unde te îndrăgosteşti…

Lucy (Liv Tyler) e o americancă în vârstă de 19 ani care soseşte în Italia pentru a petrece vara cu nişte prieteni de familie. Primul motiv pentru care pe fată o bucură această călătorie este că îi oferă ocazia să-l reîntâlnească pe tânărul din vila vecină, care o sărutase în urmă cu patru ani. Al doilea motiv e că doreşte să rezolve misterul descoperit în jurnalul mamei ei, Sara, o respectată poetă.

Însă prezenţa lui Lucy, cu tinereţea ei proaspătă, are un efect înnebunitor şi asupra tuturor celor aflaţi în vila unde locuieşte ea.

Pentru Liv Tyler, filmul a însemnat saltul spre celebritate şi recunoaşterea ca actriţă. Iar dacă Bertolucci nu mai turnase un film în Italia de cincisprezece ani, timp în care făcuse aşa-numita Trilogie orientală: "Ultimul împărat", "Un ceai în Sahara" şi "Micul Budha", reîntoarcerea prilejuită de "Frumuseţe Furată" a fost din nou un succes.


 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”