Gary Busey face legea în Cuba! Cînd familia lui este ameninţată de un gangster internaţional, Plato Smith (Gary Busey) - un sodat de elită aflat într-o misiune periculoasă se vede prins în mijlocul unui război mai mare decât şi-ar fi putut imagina vreodată.

Când un prizonier american evadează din penitenciarul în care este ţinut arestat şi fuge în Cuba, este de datoria lui Plato Smith (Gary Busey) să-l prindă şi să-l aducă înapoi în condiţii de maximă siguranţă. Fost luptător de elită, Plato cunoaşte foarte bine terenurile şi convenţiile militare cubaneze.

Surpriza neplăcută vine exact de unde se aştepta cel mai puţin, de îndată ce Alexander Senarkian (Roy Scheider), un gangster internaţional, decide să-l protejeze pe fugitiv şi chiar să-l elimine pe Plato.

Bănuind ce-l aşteaptă, personajul interpretat de Gary Busey se grăbeşte să-şi atingă ţinta. Însă când află că familia lui este ameninţată de Senarkian, e nevoit să îşi schimbe radical tactica.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”