Kevin Kline, Sigourney Weaver, Tobey Maguire, Christina Ricci, scandaluri politice şi involuţii morale.

Regizorul de origine taiwaneză Ang Lee te aşteaptă luni seara pentru a te însoţi într-o incitantă călătorie în trecut. Este SUA anului 1973, scandalul Watergate a început deja să ia amploare, Ziua Recunoştinţei e sărbătorită într-un climat social şi politic greu de suportat, iar două familii din Connecticut îşi dispută ultimele urme de moralitate specifice unui astfel de cadru festiv.

Ben Hood (Kevin Kline) uită valorile pe care le-a cultivat ani de zile în sânul familiei lui şi bea fără întrerupere, în timp ce soţia lui, Elena (Joan Allen) nu mai poate suporta minciunile pe care Ben le exprimă

fără reţineri. Nici Janey Carver (Sigourney Weaver) nu duce o viaţă prea liniştită, fiind deseori deranjată de comportamentul vecinilor ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Ang Lee s-a preocupat foarte mult de plasarea în timp a acestei pelicule, chiar propunându-le actorilor din distribuţie să studieze articole şi fotografii

din anii ’70, pentru a-şi înţelege cât mai bine personajele. Remarcabilă este şi performanţa actriţei Katie Holmes, pentru care Libbets Casey din FURTUNA DE GHEŢÃ este rolul ei de debut.