Cea mai incredibilă aventură din Univers începe când Lumea se sfârşeşte!

The Hitchhiker"s Guide to the Galaxy este o comedie SF bazată pe romanul cult al lui Douglas Adams. Când Pământul nu va ma fi, începe cea mai grozavă aventură posibilă.

Eşti pe cale de a însoţi cel mai banal tip din lume în cea mai extravagantă aventură în spaţiu, de-a lungul universului, spre capătul lui, pe parcursul unei comedii ştiinţifico-fantastice teribil de haioase.

Odiseea spaţială începe cu eroul principal, Arthur Dent, un tip absolut obişnuit care are o zi foarte proastă.

Casa lui Arthur e pe cale să devină un morman de moloz, pradă buldozerelor. Prietenul cel mai bun e un extraterestru şi, pentru că întotdeauna e loc de ceva şi mai rău, Pământul urmează să explodeze.

Ce are de făcut? Trebuie să părăsească planeta la bordul unei nave de ocazie. Arthur se aruncă în necunoscut cu capul înainte şi cu acest prilej, descoperă câteva adevăruri interesante despre natura universului.
Cum ar fi necesitatea de a avea mereu la îndemână un prosop, unul dintre cele mai folositoare lucruri în Univers. De unde le află? Dintr-un ghid electronic, "The Hitchhiker"s Guide to the Galaxy".
 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

  • Distribuția: Martin Freeman,John Malkovich,Bill Bailey,Warwick Davis