8 tineri şi 6 zile de muncă în folosul comunităţii. Un adevărat prânz pentru un urs grizzly!

Un grup de tineri este trimis într-o rezervaţie pentru a face curăţenie, sarcină ce trebuie îndeplinită din cauza purtării necorespunzătoare în societate. Însă nici ei, nici îngrijitorul parcului nu ştiu că sunt vânaţi atât de un urs grizzly, cât şi de un criminal.

Ranger Bob (Glenn Morshower) trebuie să însoţească 8 tineri în adâncurile rezervaţiei Grizzly Park pentru a munci în folosul comunităţii. În acelaşi timp, un criminal în serie, pe nume Butch (Jeff Watson) scapă de la închisoare, iar un urs grizzy( interpretat de ursul dresat Brody) este gata să transforme pe oricine îi iese în cale,

în prânzul său.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Tinerii recrutaţi în program fac parte din medii diferite, înfăţişând probleme din lumea din care provin, regizorul Tom Skull având grijă să sublinieze, prin stereotipuri, lumile din care provin cei 8.

Astfel, un copil de bani gata, un hacker şi o brunetă cam prostuţă intersectează pentru “a-şi ispăşi păcatele”. Dacă până aici filmul este previzibil, o întorsătură neaşteptată are loc o dată cu introducerea în peisaj a criminalului în serie, Mcguffin (sau McMuffin pentru urs).