O noua dragoste se reaprinde in sufletul lui Guperi, iar luptele ei sunt pe masura acestei iubiri.

Fanii serialelor turcesti vor avea ocazia sa o revada in rolul principal pe Nurgul Yesilcay, talentata actrita care a stralucit in "Furtuna pe Bosfor", "Dragoste si Pedeapsa" si "Kosem", seriale difuzate tot de Kanal D, care au inregistrat un succes urias. Scenariul alert, talentul incontestabil al actorilor si povestea impresionanta a mamei care face totul pentru a-si recastiga copiii fac din aceasta productie o experienta de neratat pentru fanii serialelor turcesti. 

Scenariul ne introduce alert in viata tumultuoasa a lui Gulperi. Femeia este nevoita sa se opuna chiar familiei sale care ii controleaza fiecare pas. Inca de la o varsta frageda, Gulperi sufera in fata opacitatii tatalui ei care o face sa renunte la studii si chiar la prima ei dragoste.

Orizontul tinerei pare sa capete forta odata cu intalnirea cu Eyup, care se indragosteste de Gulperi in timp ce acesta isi desfasoara stagiul militar in Izmir; cei doi fug impreuna la familia acestuia, dar  tanara femeie se loveste de ostilitatea familiei partenerului de viata.

Dezamagirile lui Gulperi sunt alinate doar de cei trei copii ai sai. Iar cand destinul pare sa le surada, cei doi soti si copiii gasindu-si linistea intr-un nou camin, Gulperi intra intr-un nou malaxor al tragediei. Eyup moare intr-o calatorie de afaceri in Siria. Nevoita sa se intoarca in casa familiei lui Eyup, tanara este tinta agresiunii cumnatului ei. Il raneste pe agresor in timpul tentativei de viol, iar legea stramba o arunca in spatele gratiilor pentru fapta sa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cat timp se afla in inchisoare, socrii ei o acuza in fata copiilor ei de incitare la viol, dar si de moartea tatalui lor, in incercarea de a-i indeparta pe acestia de propria lor mama.

La iesirea din inchisoare, pe Gulperi o asteapta incercari teribile, dar si misiunea de a-si recastiga propriii copii.